Motorola Moto G2 може да се появи съвсем скоро

След като Motorola представи Moto G миналата година, тя “завладя” пазара за бюджетни смартфони с характеристики от средния клас. Moto G се превърна в най-продавания модел на компанията за всички времена.

След такъв успех се очаква компанията да продължи напред и да представи наследник на Moto G. В Интернет вече се появи информация за изтекли характеристики на Moto G2. Според известен австралийски търговец устройството може да се появи още този месец или в началото на есента.

Очаква се Motorola Moto G2 да предлага както предшественика си 4-ядрен Qualcomm Snapdragon 400 процесор, с честота от 1.2 GHz и Adreno 305 графичен чип, 5-инчов дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела, 8-мегапикселова задна камера и 2-мегапикселова предна камера. Оперативната памет на устройството вероятно ще остане същата, а именно 1 GB.

Moto G

Възможно е новият модел да има слот за карта памет. Устройството няма да предлага LTE свързаност, но ако компанията следва примера с Moto G, на по-късен етап ще предложи и такъв модел.

Според слуховете в определени държави може да се появи и дву-симов модел.

Moto G2 ще се идва с инсталирана операционна система Android Kitkat 4.4.4.

Очакваната цена на Moto G2 е $250-275.

Копирането е забранено без изричното съгласие на vGuides.net