Mi Band Maps - Google Maps за Xiaomi Mi Band 3, Amazfit Bip и Amazfit Cor

Публикувано на 2019-05-10 @ | Преглеждания: 2927
story

Имаме чудесни новини за всички почитатели на Xiaomi - Mi Band 3, Xiaomi Amazfit Bip и Amazfit Cor, които са произведени от под-бранда Huami, ще получат много желано приложение - Google Maps.

Mi Band Maps е приложение, разработено от Franceso Re, което ще предостави не само достъп до Google Maps, но също имената на улиците, какво разстояние трябва да изминете до нашата дестинация, както и приблизително време за достигането й. Друго важно е, че интерфейсът на приложението е изключително интуитивен.

MiBandMaps
MiBandMaps
MiBandMaps

За да използвате Mi Band Maps е необходимо първо да имате инсталирано официалното приложение Mi Fit. След това го сваляте от Google Play. Приложението е платено, като цената му е символична - $0.90. Mi Band Maps е съвместимо с операционна система Android 5.1 или по-нова. Изисква достъп до снимки и мултимедия, въпреки че това изглежда доста смущаващо. Ето какво споделя разработчика по темата:

"Достъп до известията е необходим, за да може приложението да прихваща известията от Google Maps. Достъп до файловете/снимки на устройството е необходим, за да се запазват конфигурационни настройки и графични рерурси, които приложението използва. Това ще бъде премахнато в следващите версии на Mi Band Maps."

attention Копирането е забранено без изричното съгласие на vGuides.net.
vGuides.net @ Facebook