Speccy - подробна информация за хардуера

Публикувано на 2010-06-29 @ | Преглеждания: 7276
story

Искате ли да знаете точно какъв хардуер има в компютъра ви? Speccy е нов безплатен инструмент от създателите на CCleaner, който дава подробна информация за хардуера на компютъра. Приложението е достъпно както в изпълним файл (.exe), така и в преносим (портативен) вариант.

Изберете този вариант, който отговаря на вашите нужди. Преносимата версия е особено подходяща за проверка на хардуера на други компютри. Ако използвате преносимия вариант е необходимо само да стартирате приложението, в противен случай първо трябва да го инсталирате.

За да работи пълноценно програмата се нуждае от администраторски права. В противен случай няма да показва цялата информация. За да стартирате програмата с администраторски права, щракнете с десен бутон на мишката върху изпълнимия файл и изберете "Run as Administrator".

Началният екран на програмата изглежда така:

Speccy


По-подробна информация за компонентите може да видите като щракнете върху съответния раздел в лявата част на екрана. Подробната информация за процесора включва технологиите, които поддържа, кодовото му наименование, серията, скоростта на шината му, температурата и други.

Speccy

attention Копирането е забранено без изричното съгласие на vGuides.net.
vGuides.net @ Facebook