Изтриване на Google акаунт

Публикувано на 2014-08-25 от @ | Преглеждания: 2582
story

Изтриването на потребителски акаунт в Google ще окаже влияние на всички продукти, свързани с този акаунт.

Например ако използвате Gmail с този акаунт, вече няма да може достъпвате този email, както и да използвате повторно същото Gmail потребителско име.

Важно! Преди да изтриете своя акаунт, моля прегледайте данните и продуктите, които са асоциирани с този акаунт от Google Dashboard.

За да изтриете своя потребителски профил в Google, моля следвайте стъпките, описани по-долу:

1. Влезте в своя Google акаунт. Ако сте забравили паролата си, може да я смените с нова тук.

2. Натиснете "Data Tools" ("Инструменти за данни") от менюто.

Google Profile Delete Data Tools

3. Изберете "Delete account and data" ("Изтриване на профил и данни"). Ако не виждате тази връзка, вашият акаунт може би е бил създаден от компания, където изискванията за изтриване са други.

4. Потвърдете изтриването на акаунта.
- Сложете отметки на всички услуги, които са свързани с вашия Google акаунт
- Въведете настоящата си парола
- Сложете отметка на следните две опции:

" Yes, I want to delete my account." ("Да, искам да изтрия профила си")

"Yes, I acknowledge that I am still responsible for any charges incurred due to any pending financial transaction and I understand that under certain circumstances my earnings won't be paid out." ("Да, потвърждавам, че продължавам да нося отговорност за разходи, възникнали поради неуредени финансови транзакции, и разбирам, че при определени обстоятелства приходите ми няма да бъдат изплатени.")

Накрая натиснете бутона "Delete Google Account" ("Изтриване на профила в Google").

Google Profile Delete
Това е.

attention Копирането е забранено без изричното съгласие на vGuides.net.
vGuides.net @ Facebook