Как да добавим статия

За да добавите статия трябва да сте регистриран потребител. След като влезете в профила си, натиснете "Добави статия" от менюто в горната част на екрана.

1. Заглавие - Въведете заглавието на статията (задължително поле).

2. Категория - Изберете желаната от вас категория от падащото меню.

3. Съдържание на статията - тук се пише самата статия. Може да оформите статията според вашите желания. За целта използвайте лентите с инструменти.

Страници - ако статията е по-дълга, препоръчително е да я разделите на страници. Това става много лесно. Където искате да започне нова страница, сложете разделител за страница. Опцията е налична в лентата с инструменти.

разделител на страници


4. Източник
- ако статията не е авторска, а е копирана от някъде, задължително сложете връзка към сайта, от където е взета статията.

5. Тагове/Етикети/Ключови думи - ключови думи, свързани със статията. Попълнете няколко ключови думи, които се отнасят за статията, отделяйки ги със запетая една от друга. Пример: vGuides.net, статии, ръководства, съвети, уроци.

6. Снимка - Снимката, която се появява на началната страница и в категориите. Снимките може да ги качите на външен сървър (например imageshack.us) и/или да посочите директна връзка.

След като попълните полетата натиснете бутона "Добави". Ако всичко е успешно ще видите съобщение, че статията ви е добавена успешно. След одобрение от администратор/редактор статията ще се появи на началната страница.

vGuides.net @ Facebook